Blog

Ina op de Boekenmarathon

Zoals jullie weten is er dit jaar geen boekenbeurs. Geen hallen vol boeken, geen signeersessies met je favoriete auteur, geen gezellig bijpraten bij een kop koffie, geen voorleessessies en andere workshops. Niets, alleen maar lege hallen in de Antwerp Expo. Of toch niet? Boek.be en VRT toverden samen een boekenmarathon uit hun lange mouwen. GedurendeMeer lezen over “Ina op de Boekenmarathon”

TOTT – Notities

Notities maken en bijhouden Hmmm, mysterieuze titel, nietwaar? TOTT is een afkorting voor Tools Of The Trade of gereedschappen die je nodig hebt om je job te doen. Ook auteurs hebben deze gereedschappen nodig. Sommigen zweren bij pen en papier, anderen gebruiken alles wat het internet hen kan bieden aan hulpmiddelen om een zo goedMeer lezen over “TOTT – Notities”

Auteurs helpen Auteurs

Toen ik bij Uitgeverij Hamley Books tekende en mijn collega’s leerde kennen was ik in de wolken! De mensen die mij kennen weten dat ik een freak ben voor wat betreft politieprocedures. Sommigen weten ook dat ik in mijn lade altijd een cursus Forensische Geneeskunde heb liggen om in mijn verhalen op terug te vallen.Meer lezen over “Auteurs helpen Auteurs”

Blije momenten

Ik heb gemerkt dat het leven van een schrijver doorregen is met blije momenten. Een top idee voor een nieuw boek, je laatste woorden van een manuscript schrijven, een positieve mail van je uitgever krijgen, je laatste revisie doorsturen, je boekpresentatie plannen, je eerste fysieke boek in je handen houden. Misschien wel het belangrijkste blijeMeer lezen over “Blije momenten”

Weer een mijlpaal

Het leven van een auteur bestaat uit mijlpalen, heb ik gemerkt. Je hebt een idee voor een boek, je werkt het uit, je plant de hoofdstukken en de inhoud, dan begint het schrijven en je kijkt het na. En dan…. dan laat je het los, dan is het klaar om door een ander beoordeeld teMeer lezen over “Weer een mijlpaal”

Ravenburcht: The Movie

Bijna eind juli, de zomervakantie is bijna in de helft. Nog even en de kinderen gaan weer naar school. Dit is alvast iets om naar uit te kijken in de herfst, namelijk de trailer van Ravenburcht. Wil je de sfeer van het boek al eens opsnuiven? Dan moet je hem zeker bekijken.

Het Zwarte Gat

Het is nu de tweede keer dat me dit overkomt, maar het bestaat dus echt… het beroemde zwarte gat waar je invalt als je met hart en ziel ergens naartoe gewerkt hebt en plots…. is het klaar. Na Ravenburcht speelde het nog niet zo erg, ik wist dat er nog een tweede boek zou komenMeer lezen over “Het Zwarte Gat”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: