Gratis downloads

De Ongenode Gast

Een Cozy Mystery novelle – Gratis ebook

Als Isa Winter ’s morgens door haar raam kijkt, ziet ze dat iemand haar mooie border met bloemen verwoest heeft. Wat meer is, vanonder haar phloxen steekt een been en een schoen uit. Als ze de verwoestingen nader wil bekijken, ontdekt ze dat er ook nog een man vastzit aan dat been en ze belt de politie.

De dode man in haar voortuin kon op geen beter moment in haar leven komen, want na de dood van haar echtgenoot begon ze zich serieus te vervelen. Nu speelt ze Miss Marple, samen met haar vriendin Trude.

Maar zo’n man is niet zomaar dood, er schuilt ook gevaar in de zoektocht naar de dader. En waar is de vrouw van de krantenwinkel plots naartoe?

Klik hier om het e-boek gratis te downloaden

Pompoen met Verrassing

Een Cozy Halloween Mystery – Gratis Ebook

Wanneer Halloween nadert is iedereen in de weer om zich klaar te maken voor de grote pompoenwedstrijd. Maar dan merkt Nicole dat iemand haar grootste exemplaar heeft gestolen. Wie is de snoodaard die haar de overwinning niet gunt?

Klik hier om het e-boek gratis te downloaden

Het Rode Kopje

Een Cozy Mystery Novelle. Verschijnt rond kerst 2020

Jasmijn runt een gezellige coffeeshop in een drukke winkelstraat. Als er op de trap een man dood wordt aangetroffen en vergiftigt lijkt, zet Jasmijn en haar team alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is. Want de man was kort daarvoor nog in haar zaak en deed zich tegoed aan gebak en koffie uit een rood kopje.

Klik hier om het e-book gratis te downloaden

Paashaas Vermist

Zoals elk jaar wordt er in de winkelstraten van de stad een paaszoektocht georganiseerd voor de kinderen. Ook Jasmijn en haar collega’s in haar gezellige coffeeshop maken zich klaar. Maar dan is plots de grote paashaas, het uithangbord voor de actie vermist. Kunnen ze hem vinden voor het kinderfeest in het water valt?

Klik hier om het e-book gratis te downloaden

Een Short Story

Train to Nowhere

Dit keer een magisch-relaistisch verhaal in het Engels

– Lakin Smith

De Zee

Stijloefening in het beschrijven van een beeld.

Klik hier om het e-book gratis te downloaden

Gratis te Lezen

Wil u nog meer gratis boeken? Kijk dan zeker eens op de pagina van de uitgeverij. Je vind er in alle soorten.

Met dank aan Uitgeverij Hamley Books voor het binnenwerk

%d bloggers liken dit: