Boekenmaand!

Een droom werd waarheid!

In januari 2020 begon voor mij een nieuw avontuur. Dat het zo’n roller coaster zou worden kon ik mij absoluut niet voorstellen! Ik had een boek geschreven en een uitgeverij was bereid om het uit te geven. Het dak ging eraf! Na al die jaren zouden mensen mijn boek gewoon in de winkel kunnen kopen.

Nog voor ik van de verbazing bekomen was, lag nummer twee in de winkelrekken – uiteraard een beetje geholpen door dat hardnekkige beestje dat ons aan huis gekluisterd hield.

Maar goed, boek twee was een feit en stilaan begonnen de mensen mij te kennen. Ik werd gevraagd voor een radio interview, ik mocht gaan signeren bij verschillende vestigingen van Standaard Boekhandel en vermits FACTS, het Vlaamse Comicon ook weer doorging zouden we ook daar gaan signeren. En als klap op de vuurpijl kwam het bericht dat het nieuwe boekenevenement LEES! ook nog plaats had voor ons en of we wilden komen signeren!

Ja, het zijn een hectisch paar weken geweest maar ik zou ze voor geen geld ter wereld hebben willen missen. Boek drie is ook af en bijna klaar om naar de uitgever te gaan dus nu kan ik rustig nadenken over een nieuwe jeugdreeks. Want dat het weer spannende jeugdverhalen worden staat als een paal boven water!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s