De wereld maakt kennis met Wolvenhart!

Sinds 28 augustus 2021 in de winkel!

Ik weet het, ik ben te laat met de aankondiging 🙂 Maar ik sta – zelfs na het tweede boek – nog altijd te kijken hoeveel werk er bij zo’n boeklancering komt kijken. Na het schrijven, de verschillende redactierondes, het kiezen van de cover, de cover reveal en het teasen denk je dat je het eindelijk gehad hebt. Maar dan begint het pas. Doe ik wel of niet een live boekvoorstelling of zal ik het toch maar weer op Facebook doen. Vanaf vandaag beginnen de recensies te verschijnen en dat tot en met 9 oktober. Die mensen doen hun best om jouw boek te lezen en er een leuke recensie bij te schrijven dus het minste wat je kan doen is ze lezen en een leuke commentaar achterlaten. En ja, dat moet opgevolgd worden. De regels rond wat mag en wat niet mag flipperen constant tussen lockdown en vrijheid/blijheid. Je schrijft je in voor allerlei evenementen maar je weet niet of ze doorgaan. Je wordt gevraagd om te signeren maar je weet niet of men op het laatste moment toch beslist om het niet door te laten gaan. Maar je moet alles wel voorzien want eens gaat deze miserie toch gedaan zijn en kunnen we weer onder de mensen komen.

Begrijp me niet verkeerd, ik doe dat allemaal met heel veel liefde en plezier want ik ben superblij dat mijn boeken eindelijk een uitgever EN een publiek gevonden hebben. Er is toch geen groter doel voor een schrijver om gepubliceerd te worden? Toch? Mijn planning voor het najaar geraakt aardig vol en dat is fijn. Ik weet alleen dat ik voor 2022 een grotere agenda zal moeten kopen want mijn “week-op-één-pagina” is daar echt te klein voor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s