Mijn jaar kan niet meer stuk!

Deze morgen kreeg ik telefoon…

Of ik het zag zitten om door Tom De Cock geïnterviewd te worden in het kader van de alternatieve boekenbeurs. Ik riep ‘ja’ voor nog voor ik heel de zin gehoord had. Uiteraard, want wie wil zo’n gelegenheid aan zich voorbij zien gaan! We spraken af dat ik op 9 november om kwart na drie aan de beurt zou zijn en met een hart dat bijna in mijn maag zat van opwinding sloten we af.

Maar één ding had ik mij niet gerealiseerd, namelijk dat ik op 26 oktober geopereerd wordt aan mijn rechterschouder en dan voor zes weken in een brace zit.

Ik moest dus zorgen voor een chauffeur want zelf rijden kan ik niet. En het zou ook wel een bijzonder interview worden, want normaal gesticuleer ik altijd tijdens een gesprek maar dat zou nu dus een éénarmige conversatie worden. Maar ja, zo zien de lezers dat auteurs ook maar mensen zijn en dat daar af en toe iets aan gerepareerd moet worden.

Terwijl ik dit schrijf realiseer ik mij dat er dit jaar 300 auteurs uit binnen- en buitenland worden geïnterviewd. En dat ‘lil’ ol’ me’ één van hen is, dat gevoel is met geen pen te beschrijven. Ikke, beginnend auteurke van een jeugdboek zit daar tussen de groten der aarde van de hedendaagse literatuur, u zal dus wel snappen dat mijn jaar niet meer stuk kan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s