Drakenbloed ‘in the making’

Zoals beloofd ben ik op 1 september begonnen aan boek drie, Drakenbloed. De titel lijkt een beetje luguber, maar wees gerust er komen geen echte draken in voor. Het is en blijft een avonturenverhaal voor en door tieners die door hun nieuwsgierigheid in de problemen komen en door hun vindingrijkheid er ook weer uit geraken.

Veel ga ik nog niet vertellen over dit derde boek. Wel kan ik al meegeven dat het zich dit keer niet afspeelt in België maar in één van onze buurlanden. En Kaat is uiteraard weer de spil van het verhaal, maar ze heeft nu een jongen als sidekick. Hoewel het verhaal al helemaal in de stijgers staat – ik weet dus wat er in elk hoofdstuk gaat gebeuren – ben ik deze keer wel verplicht om even op reis te gaan voor de nodige plaatselijke sfeer en documentatie, want ik ben zelf nog niet op de plaats geweest waar haar volgend avontuur zich afspeelt.

Ik heb nog wel even tijd om het af te schrijven, eerst moeten we nog door heel de mallemolen voor ‘Wolvenhart’ dat waarschijnlijk volgend jaar verschijnt. Maar het derde boek is dus bevestigd. En het is zelfs mogelijk dat er een vierde boek van Kaat komt, maar daar denk ik nog over na. Stay tuned 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s