Ravenburcht

Zo’n 25 jaar geleden schreef ik voor mijn oudste dochter een boek “Kaat en het geheim van de Ravenburcht. Ze zat toen in het zesde leerjaar en hoewel het nog niet uitgegeven was, mocht ze het toch gebruiken voor haar boekbespreking. De commentaren van de leerkrachten over het boek waren lovend, maar geen enkele uitgever had interesse.

Nu, 25 jaar en zoveel revisies later koos tot mijn grote verbazing een uitgever WEL voor het verhaal. Het was op aandringen van mijn dochters gemoderniseerd en begin 2020 begon voor mij de ongelofelijk spannende roller coaster van het uitgeven van een boek.

In oktober is het zover, dan is hij beschikbaar voor het grote publiek. Hopelijk kunnen we er een leuke boekvoorstelling van maken en strooit Corona niet nog eens een keer roet in het eten. Als je mijn website, blog of facebookgroep volgt dan hoor je vanzelf wel waar en wanneer jullie kunnen kennismaken met ‘Ravenburcht’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s