Een Nieuw Begin

Zondag, 26 januari 2020

Een nieuw jaar, een nieuw begin. 2020 wordt het jaar dat het eindelijk voor mij gaat lukken als auteur. Tot nu was het een aangenaam tijdverdrijf, iets waar ik mijn creativiteit en mijn stress in kwijt kon. Ik had de luxe om te schrijven wanneer ik wilde en iets anders te doen als ik geen zin had om te schrijven.

Dat gaat nu veranderen, ik kan het moeilijk maken om maar één keer om de tien jaar een boek uit te brengen, dus van nu af aan zal ik mij ook serieus met de boekenbusiness gaan bezig houden. Maar dat doe ik met heel veel plezier en heel veel nieuwe energie!

Ina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s