Isa en de Ongenode Gast

zondag 22 maart 2020

Wat doet een mens als het land op slot zit en je zelf ook een virusje van het milde soort hebt opgelopen? Je grijze celletjes doen werken. Daarom heb ik besloten om elke week een stukje van “Isa en de Ongenode Gast” gratis online te zetten. Zelf weet ik nog niet hoe het verhaal afloopt of hoe lang het wordt. Hebt U zin om het samen met mij te ontdekken? Hier gaan we:

In mijn oorspronkelijke blogberichten schreef ik hier elke dag mijn 1000 woorden van Isa en de ongenode gast. Vermits je het boek nu in ebook vorm kan downloaden, verwijs ik voor alle andere posts rond Isa graag naar de Gratis Downloaden pagina 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s