Wolvenhart

In januari 2020 begon ik te schrijven aan Wolvenhart. Ik had echt de smaak te pakken van verhalen met een historische achtergrond met een stukje fantasie. Een verhaal dat mogelijk gebeurd was maar waarschijnlijk niet. Wat beter dan dit keer te kiezen voor mijn geadopteerde thuisstad Mechelen, die bol staat van de verhalen. Ze was ooit de hoofdstad van de Nederlanden en alle bekende en belangrijke personen die er ooit wonen of verbleven waren een dankbare inspiratiebron voor weer een nieuw verhaal. De geschiedenis is echt maar sommige dingen zijn verzonnen. Aan de lezer om te oordelen wat ik erbij verzon 🙂

Wolvenhart schreef ik op nog geen zes maanden, nu volgt dus nog de redactie en al het andere werk dat komt kijken bij het uitgeven van een boek. Waarschijnlijk komt het volgend jaar tegen de zomer in de boekhandels. Ik heb nog geen cover maar ik denk persoonlijk aan iets zoals hier onder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s