Een professionele aanpak

Nee, deze post begint niet met een datum en dat heeft een goede reden. Alle voorgaande posts heb ik overgenomen van mijn oorspronkelijke blog bij Blogger. Eens het contract bij Uitgeverij Hamley getekend was, is alles nogal snel in een stroomversnelling geraakt. Ik had een site nodig maar geen tijd om er één te bouwen dus werd het een blog. Daar kwam nog een website bij (vorige maand of zo) maar door gebrek aan tijd om er mij echt mee bezig te houden – en vooral omdat ik in de eindfasen zat van boek 2 – werd het een snelle en éénvoudige site.

Nu ik eindelijk wat tijd heb, besloot ik om maar ineens mijn online gebeuren wat professioneler aan te pakken. De facebook pagina werd een maker pagina zodat ik de posts mooi kan plannen en gelijk trekken met instagram (wat ik tot nu toe jammer genoeg nogal verwaarloosd heb). Er kwam ook een domein (www.inademan.com) en daarbij hoorde ook een professionele website EN blog.

Als je al eens hebt rondgeneusd dan weet je dat er al behoorlijk wat te doen is hier. Veel info over mijn boeken, gratis boeken om te lezen of te downloaden…. er komt waarschijnlijk ook nog een evenementenkalender maar zolang alles onzeker is hou ik dat nog even in beraad.

Zo, nu is het aan jullie. Hebben jullie een vraag of een opmerking, laat het mij gerust weten. En wil je graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwe updates, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief op de home pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s