Mijn boeken

Ik sta er zelf versteld van hoeveel ik het afgelopen jaar geschreven heb. Hieronder vindt je een overzicht van de boeken die beschikbaar zijn, gaan uitkomen of gepland zijn.

Ravenburcht

Verschijnt 24 oktober 2020

Als Kaat hoort dat ze haar zomervakantie moet doorbrengen op de manege van haar oom en tante is ze daar niet blij mee. Ze was veel liever met haar ouders meegegaan op expeditie naar het Midden Oosten. Maar als ze voor het eerst de spookachtige burcht ziet die vlak bij de boerderij ligt, wordt ze nieuwsgierig.

Als ze met haar nichtje Eva niet ver van de burcht het lichaam van een jonge man ontdekt en een geheim document over de burcht vindt, weet Kaat dat haar vakantie avontuurlijker zal worden dan verwacht.

Kaat en Eva gaan op onderzoek uit. Wat huist er in de geheimzinnige burcht, waarvan alleen de toren nog intact is? Een spook of is er meer aan de hand? Al snel beseffen de meisjes dat ze in een gevaarlijke situatie zijn beland. Alleen vindingrijkheid en koelbloedigheid kan hen hieruit nog redden. Lukt het hen het geheim van de burcht te ontsluieren?

De trailer vindt je op Youtube : https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=rZQnMs3IleE&feature=youtu.be


De Ongenode Gast

Een Cozy Mystery – Gratis ebook

Als Isa Winter ’s morgens door haar raam kijkt, ziet ze dat iemand haar mooie border verwoest heeft. Wat meer is, vanonder haar phloxen steekt een been en een schoen uit. Als ze de verwoestingen nader wil bekijken, ontdekt ze dat er ook nog een man vastzit aan dat been en ze belt de politie.

De dode man in haar voortuin kon op geen beter moment in haar leven komen, want na de dood van haar echtgenoot begon ze zich serieus te vervelen. Nu speelt ze Miss Marple, samen met haar vriendin Trude.

Maar zo’n man is niet zomaar dood, er schuilt ook gevaar in de zoektocht naar de dader. En waar is de vrouw van de krantenwinkel plots naartoe?


Train to Nowhere

Een Engels Kortverhaal

Wanneer Jenny tijdens een treinritje plots wakker schiet, voelt ze aan dat er iets veranderd is. De trein is leeg tot er bij de volgende halte uit het niets een jongeman opstapt. Als de conducteur dan ook nog eens vertelt dat de trein helemaal niet haar de Brighton gaat maar naar een plaats waar ze nog nooit van gehoord heeft, slaat de paniek toe.

Een magisch-realistisch kortverhaal dat gratis als ebook te downloaden is op de ‘gratis boeken’ pagina.


Pompoen met Verrassing

Een Cozy Halloween Mystery – Gratis ebook

Hou je van Cozy Mysteries? Dan is dit kortverhaal over Halloween misschien iets voor jou. Je kan het lezen op de site van Hamleybooks.


Het Rode Kopje

Een Cozy Mystery Novelle. Verschijnt rond kerst 2020

Jasmijn runt een gezellige coffeeshop in een drukke winkelstraat. Als er op de trap een man dood wordt aangetroffen en vergiftigt lijkt, zet Jasmijn en haar team alles op alles om te achterhalen wat er gebeurd is. Want de man was kort daarvoor nog in haar zaak en deed zich tegoed aan gebak en koffie uit een rood kopje.


Wolvenhart

Verschijnt in augustus 2021

Kaat woont met haar ouders, die beiden archeoloog zijn, in Mechelen. Wanneer haar nichtje Eva bij haar komt logeren in de herfstvakantie heeft Kaat een leuke planning gemaakt.

Als Kaat de geschiedenis van Keizer Karel en Margareta van Oostenrijk in Mechelen duidelijk wil maken, ontdekken ze op een standbeeld een vreemd symbool. Dan begint hun zoektocht langs verborgen tuinen en begraafplaatsen, die hen zowel naar het Mechelen van de zestiende als de eenentwintigste eeuw brengt. Wie was Wolvenhart? Was hij een legende of bestond hij echt? Als Kaat en Eva alle hints aan elkaar knopen doen ze een ontdekking die de archeologische wereld op zijn grondvesten doet daveren. Maar er dreigt gevaar!

Als ze ontdekken waartoe dit alles leidt, gelooft niemand hen maar dat wordt anders als ze kunnen bewijzen dat Wolvenhart echt heeft bestaan. Maar er zijn kapers op de kust en die hebben het op wel heel speciale edelstenen voorzien. En weer moeten de meisjes alles op alles zetten om uit de handen van de bandieten te blijven. Zal het hen ook nu weer lukken om het geheim van Wolvenhart te ontsluieren?


Drakenbloed

Verschijndatum nog onbekend

Wanneer Kaat met haar ouders op vakantie is in Windsor slaagt ze er weer in om zichzelf in nesten te werken. Maar ze zorgt ook voor de ontknoping van een lastig en gevaarlijk avontuur.

Dit boek staat op de planning.


%d bloggers liken dit: